torstai 26. maaliskuuta 2015

Tervehdys Maan ystävien hallituksen helmikuisesta kokouksesta!

Paljon on vettä virrannut myllynkivessä sitten kyseisen hallituksen kokouksen eli tuttavallisemmin halkon, ja olkoon tämä priimaesimerkki siitä, miten blogikirjoitusta ei kannata tehdä (lue: kohta kahden kuukauden kuluttua koostettuna). Helmikuun halko oli allekirjoittaneelle toinen laatuaan MY:ssä ja opin sieltä paljon. Näitä asioita olivat mm. 
  • perehdy kunnolla omiin esitettäviin asioihin
  • kirjaa kokouksen asialistaan sinisellä merkityt asiat etukäteen muiden nähtäväksi
  • jätä kone syrjään ja ole läsnä 
  • tee tarvittavat muistiinpanot manuaalisesti ja ota erityisesti halkojen yhteiselosta, interaktioista ja tunnelmasta kaikki ilo ja oppimismahdollisuudet irti!
Itse tunnelmiin. Aloitimme klo.12.07 MY:n toimistokon koushuoneessa ja paikalla olivat kaikki kynnelle kyenneet ja Maisa Skypellä. Myös Eve, Anders, Anastasia (Kepa yhteyshenkilönä) ja Olli-Pekka (Voiman, Innon, Siemenpuun ja AEPF:n esittelytarkoituksessa). 

Kuvassa: MY:n toimiston kokoushuoneen värikylläisyyttä.


Mainittavaa kenties, että paljon asioita on käynnissä ja porukalla riittää yllin kyllin tekemistä koko keväälle. Joitakin viime vuotisia asioita roikkuu vielä mukana, mikä lienee tyypillistä, mutta nekin saataneen hoidettua muutaman kuukauden sisällä. 

Suurimmat jutut juuri tällä hetkellä ovat: Ilmastokampanjaan liittyvät tulosten juhlimiset ja jatkon suunnittelu, Sosiaalifoorumiin ohjelman koostaminen/tuottaminen ja kevätväentapaamisen organisointi.
 
Saimme vielä Anastasian johdolla kattavan Kepa-perehdytyksen ja muistutuksen, että Kepa tarjoaa myös räätälöityä koulutusta. Anastasia toimii myös hallituksen luottamushenkilönä, joten hän auttaa tarvittaessa niin ristiriitojen ratkaisussa kuin muissa arkaluontoisissa tilanteissa, joissa ulkopuolista näkökulmaa kaivataan.

Olli-Pekka esitteli niin ikään kattavasti Voima-lehden, Into-kustannuksen, Siemenpuu-säätiön ja AEPF-toimikunnan toimintaa. Etukäteismateriaalin avulla saimme erinomaisen hyvän kuvan sekä historiasta että nykytilasta. Aika loppui hieman kesken ja päätimme siirtää loput Voimaa, Intoa ja Siemenpuuta koskevat asiat valmisteltavaksi seuraavaan hallituksen kokoukseen. 

Kuva: Kokouspaikkamme Pauligin huvila talviasussaan.

Tuhti tietopaketti päässä oli illan jo pimetessä mukava matkata kotiin keittämään kiinalaista Oolong-teetä (乌龙茶) ja rentoutumaan hyvästä korealaisten buddhalaismunkkien tuottamasta meditaatiomusiikista. 


Timo Sundman eli Timmis
Maan ystävien hallituksen jäsen 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti